Gedicht op maat✨

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 90,00 (inclusief btw)

Zoek jij naar een bijzonder cadeau? Verras je liefde, vriend of familielid dan met een gedicht op maat. Ik bezorg je de woorden die je zelf niet kunt vinden. Recht uit jouw hart.

Mijn werkwijze:

- Doe je aankoop via deze webshop
- Ik neem binnen 3 werkdagen contact met jou op om een belafspraak te maken. Tijdens dat gesprek van ongeveer 30 minuten stel ik jou een aantal vragen om jouw verhaal zo goed mogelijk te kunnen ‘voelen’ en te begrijpen wat je wilt overbrengen met het gedicht. Je hoeft niets voor te bereiden, laat je hart spreken!
- Ik ga aan de slag! Meestal duurt het tussen de 5-7 werkdagen voordat ik je een eerste versie toestuur
- Jij leest het gedicht en vertelt mij of dit aansluit bij wat je wilt vertellen. Eventueel doe ik nog een kleine aanpassing.
- Je krijgt het gedicht als een JPEG en PDF-bestand aangeleverd. Je kunt dit zelf uitprinten of de tekst verwerken op bijvoorbeeld jouw geboorte-, trouw- of rouwkaart. Mijn naam moet altijd vermeld worden bij het gedicht.

Let op: deze tarieven en werkwijze gelden alleen voor particulieren. Ben je op zoek naar een gedicht op maat voor een bedrijf? Stuur een mailtje naar info@elmay.nl.

© 2020 - 2023 Schitterende dingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel