Jouw missie in poëzie✨

Vorige Artikel 2 van 2
€ 250,00 (inclusief btw)

Waar gaat jouw ziel van schitteren? Tijdens het korte traject ‘Jouw missie in poëzie’ geef ik woorden aan dat waar jouw ziel van gaat schitteren. Dat doe ik in de vorm van een persoonlijk gedicht over jouw doelen en dromen. Na afloop krijg je daarvan een prachtige print thuisgestuurd als dagelijkse reminder voor aan de muur.

Na het voltooien van je aankoop neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op om een interviewafspraak met je te maken. Daarna gaan we aan de slag: 

#1 Het interview

Wij gaan uitgebreid in gesprek over jouw missie en dromen. Dit doen we digitaal en het gesprek duurt ongeveer een uur. Je hoeft hiervoor niets voor te bereiden. Ik stel jou de vragen en jij hoeft alleen maar je ziel te laten spreken.

#2 Schrijven

Ik geef woorden aan alles wat jij mij hebt verteld en schrijf jouw 'missie in poëzie'. Dit is een gedicht van ongeveer twintig regels en gaat over dat waar jouw ziel van gaat schitteren.

#3 De print

Je ontvangt het gedicht als prachtige print op A4-formaat in de brievenbus. Jij kunt deze een plekje geven aan de muur, zodat je jezelf elke dag kunt herinneren aan dat wat voor jou belangrijk is. 

Nu tijdelijk voor de openingsprijs van 150 euro!

 

© 2020 - 2023 Schitterende dingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel