Zielsmissie in poëzie✨

Vorige Artikel 2 van 2
€ 250,00 (inclusief btw)

Waar gaat jouw ziel van schitteren? Ik tover jouw missie om in poëzie, zodat jij jezelf elke dag kunt herinneren aan dat wat voor jou belangrijk is!

Dit gaan we doen tijdens dit traject:

#1 De 1-op-1 sessie

Na jouw aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te maken voor een digitale 1-op-1 sessie. Tijdens deze sessie vraag ik jou het hemd van het lijf over jouw zielsmissie, levenspad en dromen voor de toekomst. Dit gesprek duurt ongeveer een uur. Je hoeft hiervoor niets voor te bereiden. Ik stel jou de vragen en jij hoeft alleen maar je ziel te laten spreken!

#2 De terugkoppeling

Ik maak een beknopt gespreksverslag van onze sessie. Zo kun je alles wat je met mij gedeeld hebt en de bijbehorende inzichten later nog eens rustig nalezen. 

#3 De creatie

Vervolgens ga ik aan de slag met jouw 'zielsmissie in poëzie': een persoonlijk gedicht van ongeveer twintig regels over dat waar jouw ziel van gaat schitteren. Er is uiteraard een feedbackronde waarin ik nog eventuele aanpassingen kan doen.

#3 De print

Afsluitend ontvang je het gedicht over jouw zielsmissie als print op A4-formaat in de brievenbus. Je kunt deze een plekje geven aan de muur, zodat je jezelf elke dag kunt herinneren aan dat wat voor jou belangrijk is. :)

 

© 2020 - 2023 Schitterende dingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel